sunnuntai 10. elokuuta 2014

Mustetarjous

Stazon tarjous on voimassa vain tänään (23.59 mennessä tehty tilaus, vaikka saisit tilausvahvistuksen huomisen puolella)

http://anunputiikit.valmiskauppa.fi/maalit-varit-musteet-kimalteet-tussit-kynat-stazon-leimasintyynyt-c-31_35_209.html

osastolta löytyy mustetyynyt (norm. 8,90€), metallic (norm. 12,90€) opaque (norm. 11€) nyt tasarahatarjouksina. Tavalliset mustetyynyt 6€, metallic 10€ ja opaque 8€. TArjoushinnat eivät näy verkkokaupassa, vaan tee tilaus normaalihinnoilla normaalisti verkkokaupassa ja valitse maksutavaksi ennakkomaksu. Odota kunnes saat korjatun tilausvahvistuksen. korjaamme hinnat siihen ja näin saat alennuksen.

Distress Ink musteet ja täyttöpullot 5€/kpl. (Norm. 5.90-6.90€) Verkkokaupassa näkyy normaalihinta, joten jos haluat alennuksen, valitse ennakkomaksu ja odota kunnes saat KORJATUN tilausvahvistuksen. Ennakkomaksulla tehtyjä tilauksia voidaan yhdistää. Eli voit tehdä useamman tilauksen päivän mittaan ja teemme yhden kokonaisen laskun sinulle, jossa näkyvät kaikki tilauksesi kerralla.

http://anunputiikit.valmiskauppa.fi/maalit-varit-musteet-kimalteet-tussit-kynat-distress-ink-mustetyynyt-c-31_35_76.html


Tervetuloa ostoksille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti