maanantai 2. kesäkuuta 2014

Kaverisynttärit Anun Putiikeissa

Tiesitkö, että Anun Putiikeista voit ostaa myös kaverisynttärit? Synttärit voidaan pitää joko tiloissamme Kangasalla, synttärisankarin tiloissa Tampereen seudulla tai voit tilata myös pelkät askartelupaketit ohjeineen kauempana pidettäville synttäreille!

Syntymäpäiväjuhlissa tiloissamme askartelemme valitusta aiheesta (minialbumi, kortteja, kangaskassit, tiskirätit, dinosaurukset, joulukoristeita, hiuspanta tai -pinni, korva-, ranne-, rinta-, tai kaulakoru, muistikirja, avainnauha, avainperä, monogrammi...) Hinnat alkaen 10€/lapsi. Hinnat sisältävät kaikki materiaalit ja tarvittavat työkalut, alv, ohjaus, loppusiivous. Tiloissamme otamme tarjoilut Kaffila Pikonpuodista, esim. jätskibaari kesäaikaan. Tampereen seudulla veloitamme lisäksi matkakulut, ja tarjoilu jää tilaajan vastuulle. Jos haluat tilata vain tarvikepaketit johonkin askarteluun, ota yhteyttä sähköpostitse anun.putiikit@gmail.com

Halutessasi voimme myös tehdä kutsut puolestasi, tai voit tilata kutsujentekopaketin (sis erivärisiä ja kuvioisia kartonkeja ja papereita, tarroja, 2-puoleista teippiä, muita koristeita aiheen mukaan). Paketti on tilattavissa verkkokaupasta. Paketin voi tilata myös vaikka pitäisi synttärit ihan muualla ;-)

Esimerkkejä askartelusynttäreillä tehtävistä jutuista: koru 25€, hiuspannat 15€, Dinot 10€, hius/rintakoru 10€, joulukoristeet 5kpl/10€, minialbumi 15€, korvakorut 10€ (hinnat sis tarjoilun ja per tekijä tiloissamme). Kiva juttu vaikka polttareihinkin!







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti